(iOS) Bubble Shooter Rainbow мами много примогеми
Feb 19, 2022 18:26:08 GMT 1
Post by contsittrelamic on Feb 19, 2022 18:26:08 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Rainbow ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Rainbow IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Rainbow 2022 version ▞▞▞
Bubble Shooter Marbles - Играйте Безплатно онлайн ...
Бях до 16 000 + и ти ме заключи, не мисля, че е честно, трябва да започна отначало, седя тук по 6 часа на ден на кислород, което ми помогна да прекарам времето.
Към много добавки
Bubble Mania™ 1.8.2.2g Свали Android APK | Aptoide
Изтегли bubble shooter на компютър. Статистика ионов в гр. ... На rainbow catch the rainbow mp3. ... Cisco ios fundamentals pdf.
Добра игра, освен когато става въпрос за перцизно прицелване, пропуснах около седем пъти за краткото време, в което я имах и не пропускам, с нито една друга. Засега само този. Може да искате да работите върху целта
Тази игра беше страхотна доскоро. Сега има реклама, която прекъсва играта ми и не мога да се отърва от нея. Трябва да започвам играта през цялото време. Много досадно. Ще деинсталирам тази игра
Колко да премахнете рекламите? Искам да ги няма, готов да платя.. 99 цента за премахване на реклами. (какви подобни малки игри такса) иначе ще изтрия. Забележка за другите: след около ниво 41, рекламите се възпроизвеждат след всеки или всеки друг мач. Няма буено 😷
Много хубава игра ,👌👌🥰🥰
Релаксиращо, 🌈Цветовете са хубави. Играта е предизвикателна. Но не е толкова трудно, че след като сте били на едно и също ниво в продължение на дни (и все още се проваляте), да искате да започнете да си скубите косата, да хвърляте телефона през прозореца, да крещите толкова силно, че съседите чуват (4 къщи надолу по блока) 😂 Приятна, релаксираща, забавна игра. Добра работа🤔🤗💗💯
Загуба на време
Dictators : No Peace ব্যাজ ezlc
Играта е страхотна, но проблемът, който имам е, че дори когато звукът и музиката са изключени, рекламите са с пълен обем и МНОГО силни. Така че децата ми не могат да играят в моментите, в които трябва да седят тихо, което е единственият път, когато наистина играят игри. За съжаление ще изтрием поради тази причина
Не ти даде много промени в цвета. Получавам 3-4 от един и същи цвят наведнъж и играта замръзва. Деинсталирах го два пъти сега. Приключих!
Много ми харесва тази игра. Лошото е, че това е вторият пореден уикенд, че приложението продължава да се изключва и няма да се отвори.
Обичах тази игра, много релаксираща, стигнах до ниво 1500+, след това се опитах да отворя днес и няма да се отвори, опитвах цял ден без късмет, бях в магазина за игри и се опитах да го отворя там, но без радост. Играта се зарежда отново 👍👍 има ли начин да промените цвета на фона, много е тъмен и е трудно да се видят някои от по-тъмните топки.....
Обичам, обичам, обичам тази игра. Аз съм на ниво 1742. Това е предизвикателно, но лесно. Не харесвам пристрастяването хаха! Но продължавайте да играете."Bubble Rainbow" 22.9.2022 г. Ако харесвате игри с балончета, това е най-доброто. Много отпускащо. ,Не се тревожа, ако ще свърша цвета, от който се нуждая. Печеля достатъчно точки, които да използвам, за да взема бомби, светкавици, дъги и т.н.... Аз съм до ниво от 2000-та. Добри създатели на работа.
Youtube Mood Sticker by Influencer.bg for iOS & Android - Giphy
Энциклопедия игр. Игры на букву B (страница 53)
Твърде много прекъсвания с реклами!
Абсолютен боклук след актуализацията. Отървах се от него
Преди това не ми беше любимо, но сега рекламите са извън контрол, не можете да го играете насаме, рекламите започват да се показват и силно по средата на играта
Опитах го да видя дали ще ми хареса, но за съжаление не ми харесва! Така че го деинсталирах.
Това показва идиотски реклами и не е подходящо за всяка възраст.
Заглавието е много подходящо... Bubble Rainbow. Цветовете се намират в дъгата. Въпреки това, в това приложение богатите ярки цветове заместват по-светлите нюанси на истинска дъга. Разнообразието от уникални дизайни е красиво. Въпреки че това е първият път, когато опитах тази игра, вече се пристрастявам.
Наистина пристрастяващо и забавно
изтегляне Bubble Shooter Magic - Witch Bubble Games apk най-новата версия 4.7 от Bubble Shooter @ MadOverGames за устройства с Android.
просто малко забавление. обичам да се отпуска
Bubble 1. Butterfly 4. CAMO 11. CAMPUS 9. CARIOCA 2. CARS 9. CARTOON 1. CLASSIC 4. CLEVER 4 ... RAINBOW 7. RAINBOW LEAVES 1 ... Shooter 1. Sidney 1
това ще ви помогне да запазите фокуса на ума си
Bubble Shooter Magic
Ако преди беше добре, но сега е рекламен софтуер. Имаше някои реклами и това е добре, разработчиците искат да правят пари. Но сега е като в дъното И реклама след всяко ниво. Деинсталиране.
Тази игра иска опит момчета 😘😘😘😘😘
Наистина ми хареса това, но нивата ми свършиха 😢 Сега играта спря напълно защо?
не работи добре в таблета ми, така че не го деинсталирам
Bubble Shooter - 泡泡神射手 - 益智射擊與爆破e 解謎 bozg
Bubble Shooter Rainbow Puzzle gypd
Твърд просто означава, че никога не получавате никакви цветове, които изобщо могат да се използват. Това означава, че те нагло се опитват да ви принудят да платите, само за да получите игра, която дори е възможно да спечелите. Тъжните губещи, изкоренващи пари, дори не знаят как да изградят предизвикателно ниво
Надявам се тази игра да стане малко по-предизвикателна и да осигури повече награди.
Победата с номер 133 трябваше да е 3 звезди, които сложихте 2. И при твърди игри не давате достатъчно топки, играта ви харесва, но не дава на играча инструментите за игра
За много реклами
Рекламите станаха смешни.
Скучна като твърде проста игра с реклама след всяко ниво
Bubble Mania безплатно изтегляне за iOS (iPhone, iPad): най-новата версия за вашия телефон или таблет на официалния уебсайт.
Страхотна игра, но...изглежда, че всеки път, когато се появи рекламата за заемане на дърво, никога не можете да излезете от нея като другите и ВИНАГИ трябва да изляза от приложението и да се върна. Много досадно
Хубава игра, но НИКОГА не е била предизвикателна. Бях търпелив и играх до ниво 102. Никога не съм провалял ниво и винаги завършвах с 10+ балона. хаха Добре е за малки деца, но ако искате предизвикателство, потърсете другаде.
Приятна и лесна, забавна игра, препоръчвам я
Твърде лесно. Без никакво предизвикателство. Направено за деца предполагам
Рекламите от Google прекъсват играта няма да ви позволят да излезете от тях, най-накрая трябва да изключите играта и да започнете отначало
Bubble Shooter Rainbow Tankenötter sdqz
Просто спря и замръзна. Не мога да играя повече. Деинсталиран!