(iOS) Cooking Mama: Let\u0027s cook! קודים רבים כולם
Feb 19, 2022 18:22:55 GMT 1
Post by contsittrelamic on Feb 19, 2022 18:22:55 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים רבים כולם ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
פעם זה היה אחד מעשרת המשחקים המובילים כאן, אבל הדברים החדשים ממש התעסקו בסגנון המשחק, תחזירו אותו ואני אתחיל לשחק שוב במשחק. (נהגתי לשחק את זה ב-ds שלי) נ.ב. חולה
Cooking Mama: Let's cook! Vzdělávací ublb
מודעות, מודעות ועוד מודעות. טונות של דברים נעולים מאחורי חומות תשלום ושעוני מודעות. הבישול מרגיש אפילו יותר פשטני ממשחק ה-Wii, ונראה שקשה אפילו יותר לעשות טעויות. הנהלת המסעדה הייתה חוזרת על עצמה ולא מרתקת. אני מקווה שמשחק השחרור המלא הקרוב יתפוס את מה שהפך את המשחקים המקוריים למהנים, תוך הוספת פקדים רגישים יותר כך שהבישול ירגיש אפילו יותר אמיתי/מרתק.
משחק גרפי.בקר.משחק טוב.אבל צריך שדרוג נוסף לגבי זה..זה יותר כיף אם תכניס כמה סיפורים למשחק.ואני חושב שזה טוב אם יש לך מסעדה תלת מימדית והאנשים שמזמינים אותה..😊😇(p /s: סליחה אם האנגלית שלי גרועה אבל זו ההצעה שלי) ולבסוף תודה רבה כי גרם למשחקים המדהימים האלה להתבשל אי פעם...
שיחקתי את המשחק הזה בטלפון הישן שלי ותמיד אהבתי אותו אז הורדתי אותו מחדש והוא מדהים!!!! כמו בימים הטובים!! כמובן שמעולם לא ידעתי על מצב המסעדה אבל זה עדיין משחק ממש נחמד לא אכפת לי מהפרסומות זה מדהים
רוב המשחק הזה הוא אחד מאותם דברים סים של מנהל בית קפה, שבהם אתה בעצם פשוט מקיש על המסך כדי לקחת לאנשים את האוכל שלהם, לאסוף את הכלים שלהם, להושיב את האנשים הבאים, לחזור. הורדתי את זה כי פעם אהבתי את משחק DS וזה בקושי דומה לו. חלקי הבישול הם סופר מטומטמים ולא עובדים כמו שצריך וכמו שאמרתי, 90% מהמשחק הם רק דברים של הדמיית בית קפה. זה משעמם, ואולי גם לא מבשלת אמא
Hidden Hotel:Gioco del Mistero Avventura xidl
הלוואי שיש לזה פנקייק, אטריות מוקפצות, צ'יפס, דינמיט!! דינמיט הוא פלפל שעוטפים אותו בעטיפת לומפיה! זה שו גואוד!! ואני אוהב את זה!! תודה על האפליקציה! אני מאוד מעריך את זה!! (סליחה על הדקדוק הגרוע -3-"
יותר מדי מודעות! יש מודעה אחרי כל דבר שאתה עושה. אם אתה מגרר גבינה, צצה ההזדמנות לצפות במודעה. שוברים ביצה ואותו דבר קורה. לא יכולתי ליצור פריט בלי 6 חלונות קופצים של מודעות. אני משחק הרבה משחקים עם מודעות אבל זה לגמרי מגוחך! אפילו לא סיימתי את הפריט הראשון לפני שהתעצבנתי מכל הפרסומות! הסרתי את המשחק הזה.
ממשק המשתמש צפוף מדי. מסתמך במידה רבה על צפייה בפרסומות ומנסה להפיל אותן בכוח אחרי כל פעולה בודדת. הבישול לא רע, מה שאתה מצפה מהכותרת. הוספת בית הקפה היא נגיעה נחמדה אבל לא ממש אפשרות התאמה אישית אלא אם כן אתה שמח שזה לא יתאים. זה טוב אם אתה משועמם אבל לא להשקיע בו
Cooking Mama: Let's cook! Edukacyjne mma
מאוד כאוטי. אני בטוח שאם אתה מוכן להקדיש לו יותר זמן אתה תאהב את זה, או אם אתה מחפש משחק סופר עמוס ושיש לו המון. לי זה פשוט מרגיש מאוד לא מאורגן.
זה טוב, אבל קל מדי והרבה מדי קופצים קופצים. האפליקציה קשה מאוד לניווט.
קרע מלא של המקור הוא עושה הכל לבד בזמן שאתה פשוט לוחץ מסביב וצופה בפרסומות
מְהַנֶה. הרבה מודעות, אבל די קל להתקדם בלי לצפות בהן. רק אל תתעסק במטבעות הנוספים כי אתה לא צריך אותם במיוחד בחלקים הראשונים של המשחק. הניסיון לתפוס את כל המטבעות מעייף ויעיב את החוויה.
זה כל כך קל לשחק וכל כך כיף וללמוד מתכון חדש, אני אוהב את זה
צריכה להיות אזהרת אפילפסיה למשחק הזה. תמונות מהבהבות נמצאות בכל מקום והיא נעה כל כך מהר. המשחק עצמו כל כך רועש ובפנים שלך שאי אפשר ליהנות ממנו.
המשחק הזה מערבב את החלקים הקלאסיים של בישול אמא שדורות מבוגרים רבים אוהבים אבל גם מביא תכונות חדשות לשולחן כדי לגרום לדורות הצעירים להיות מעורבים. יש גם הרבה מה לעשות במשחק הזה אז זה יכול להיות מהמם בהתחלה אבל לעולם לא תשתעמם ברגע שתבין את זה. משחק ממש קל ללמוד איך לשחק.
זה החזיר אותי כמה שנים יותר מדי אחורה 😂 אהבתי לשחק את המשחק הזה ב-DS שלי כשהייתי קטן, חזרתי בשביל קצת נוסטלגיה והתמכרתי כל פעם מחדש. אני ממליץ לילדים ולאנשים שיש להם זמן לשרוף
מחקתי את המשחק ברגע שסיימתי את המנה הראשונה. אחרי כל פעולה שאתה עושה כשאתה מבשל משהו תמיד יש המלצה על מודעה! המשחק עצמו לא רע, אתה באמת יכול לעשות את הפעולות במקום להקיש ואז הם עושים את זה בשבילך..
זה מאוד מסובך ואין הדרכה (למיטב ידיעתי)
משחק לא טוב הוא כל כך תקלה שהוא גם מפגר הרבה אל תקבל את המשחק הזה אלא אם כן אתה בסדר עם תקלות ופיגור נסה על אחריותך בלבד
המשחק טוב אבל היו לי הרבה בעיות כמו שאני מערבב אז זה פשוט יפסיק אני לא אוהב את זה בבקשה תקן
המשחק הזה די מהנה, אבל הוא נהיה ממש משעמם. אז הכל באמת תלוי אם היית משחק במשחק הזה רק כדי להעביר זמן אם אין לך מה לעשות.
יותר מדי חלונות קופצים ומודעות. אני רק רוצה לשחק את המשחק. הפקדים עובדים בדיוק כמו משחקי CM אחרים ששיחקתי בהם - אם רק אוכל לשחק את המשחק בלי מיליארד חלונות קופצים דמויי ספאם כדי לנסות לגרום לך לקנות משהו או לצפות במודעה. ובדרך כלל הם עדיין גורמים לך לצפות במודעה לאחר פרק זמן מסוים ששיחקת.
יותר מדי מודעות, יותר מדי מיקרו-עסקאות. פשוט קנה את המשחק האמיתי ב-3ds זה לא שווה את זה
זה מחזיר אותי לגיל 3 שלאמא שלי היה סוני לא הפסקתי לשחק בזה ממליצה
זה כל כך כיף וזה מלמד אותי איך לבשל אני לא יודע איך לבשל עדיין אבל אני לא יכול לבשל בחיים האמיתיים עדיין אבל סופר כיף אם אתה רוצה ללמוד איך לבשל הורד את זה! זה כל כך כיף! זה לא כל כך קל זה די קל אני אוהב את האפליקציה הזו סופר סופר לא משעממת
זה משחק משעשע לכל מי שרוצה או צריך בידור לזמן מה. המשחק במצב לא מקוון ותוכל לשחק בו בכל עת כאשר אתה משועמם. אז זה משחק ממש טוב לילדים/בני נוער/מבוגרים? אני מניח 😆. המשחק רץ די חלק ולא קורס גם כן. ובכן בסך הכל אני נותן למשחק הזה 5 כוכבים לפני הספירה, זה היה מהנה עבורי לשחק את זה כשאני לא יכול לשחק במשחקים מקוונים או בזמן פנוי! גם במשחק הזה יש כמה מרגעי הילדות שלי 😁🙂👍
פעם היה טוב, אבל הם עושים את זה רע. הם ממשיכים להוסיף דברים איומים כמו תפריטים מסובכים ומכניקת משחק גרועה יותר. הם פשוט צריכים להשאיר את זה כמו שזה היה כשהיא יצאה לראשונה, אני ממש מתגעגעת לבשל מאמי
איך אתה אמור לנצח את הטיימר כשהמשחק לא נותן לך? אתה מנסה לטחון את הבשר במהירות והידית נופלת מהמטחנה.... ברצינות? מאוד מאוד מאוכזב! מיותר לציין שאני מסיר את ההתקנה.
משחק הבישול מהנה כמו בכל משחק Cooking Mama, אבל נראה שהם ניסו לארוז עוד כמה מצבים לא נחוצים שהם יכולים. המצבים הנוספים האלה הם דרכים זולות עבורם לקבל ממך יותר כסף. אני פשוט אחכה לשחרור המתג החדש.
אני רק רוצה לומר שאני ממש אוהב את המשחק הזה, כשאני מבשל אני לא אוהב את הגרפיקה אבל זה בסדר כי אני אוהב את כל השאר וזה גם כל כך תוסף אז זה משחק נהדר לשחק כשמשעמם או סתם רוצה לעשות משהו, עכשיו עדיין לא שמתי לב לפגמים במשחק הזה אז הוא פשוט מושלם בשבילי ואני אוהב אותו מאוד ומקווה שכולם יאהבו אותו גם כן
שלום
משחק בישול טוב של אמא, אבל תמיד יש דברים שמצביעים, מהבהבים וכו' שהורסים את מצב הרוח המרגיע. נראה מעצבן ומסיח את הדעת וזה כמעט בכל מסך.
הוא צריך הרבה מקום להורדה מלכתחילה, וכשאתה מצליח למצוא קצת מקום ולהוריד אותו, זה משחק משעמם.. לא הייתי מוריד אותו, אבל זה רק הטעם שלי במשחקים
אז אני משחק במשחק הזה כבר 3 שנים, תן לי לספר לך את זה. אתה תילחץ מאוד בגלל הטיימר ותסכול קצת מאוד כן - חחח אבל זה משחק בסדר, אני מניח שאני אדרג אותו ב-5/10 טבש זו רק דעתי בלי שנאה לאנשים שעשו את זה. טיימר שמעצבן בכל מקרה הוא די טוב
Cooking Mama: Let's cook! Læring kzh
פופ אפ מטופש תמיד מוצג. צריך הורדה נוספת למתכון?!?!
אני אוהב לבשל את אמא מאז שהייתי ילד אז אני מאוד נהנה עם זה. אני לא מבין למה כל כך הרבה אנשים מתלוננים על כך שממשק המשתמש הוא "מכריע". זה כלום לעומת משחק בסגנון גאצ'ה, תאמין לי. ממשק המשתמש פשוט מאוד בעיני. אוהב את זה❤
זה היה זוועה. התקנתי אותו והופצצתי ב-ADS, אי פעם פעולה שעשיתי הייתה תפיסת מזומנים! "קנה את זה" "קנה את זה" "אוי אתה רוצה לכבות מודעות? ובכן מצטער שאתה צריך לקנות משהו קודם." התפריט לבדו היה מלא במודעות במשחק, רכישה שצוצו לי עיניים רק מלהסתכל על הכל. ברצינות אם אתה רוצה שמשחק יצליח, ארגנו אותו ותן לנו הזדמנות לנסות אותו ולראות אם אנחנו רוצים להטביע את הכסף שלנו בו במקום לדפוק אותו בגרון של "קנה את הסחורה שלנו!!!"
המשחק הזה היה מגניב, אבל כמה דברים היו ממש קשים לביצוע ב-30 השניות שהם נתנו לך. המשחק הזה בידר אותי קצת אבל בסופו של דבר הוא נהיה כל כך משעמם. כל מה שיכולתי להכין זה 5 מתכונים שונים וזה היה פשוט מעצבן. החלטתי לבדוק מה יש למכירה ו-40 מתכונים היו 16 דולר, וזה לא נורא אבל זה קצת מוגזם למשהו במשחק בישול. כמו כן, אחרי 40 המתכונים האלה אין לך אפילו את כל המתכונים במשחק. אני אוהב את המשחק אבל הוא פשוט נהיה משעמם.......
המשחק הזה מדהים! כשאני רעב, אני פשוט הולך לשחק במשחק הזה, והגרפיקה כל כך מציאותית! אז זה גורם לי להיות אפילו יותר רעב, אבל רק קצת בעיה בפרסומות, אז אתה צריך לתקן את זה, אבל בסך הכל, זה מאוד מגניב ומציאותי
אני כל כך אוהב את המשחק הזה! יש כל כך הרבה מה לבשל!! זה גם כל כך מגניב ומהנה כשאתה יכול לבשל אוכל למסעדה שלך ולרהט הכל! כמו כן, אני אוהב את הפעילויות שאתה מוסיף כך שהמשחק הוא לא רק משחק בישול! המשחק הזה מדהים! אני גם אוהב את המקום שבו אתה לא כל הזמן צריך להחליק למטה כשאתה חותך דברים, אתה רק צריך להקיש! הופך את המשחק להרבה יותר קל ומהנה! אוהב הכל על המשחק! אני גם אוהב את הדברים הקטנים האלה שאתה נותן אחרי שסיימנו מנה כשנגמר לך