(Android/iOS) SNOW BROS. classic limitsiz açarları kodlayır
Feb 19, 2022 18:19:52 GMT 1
Post by contsittrelamic on Feb 19, 2022 18:19:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz açarları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ SNOW BROS. classic 2022 version ▞▞▞
Mən də cavan olanda istifadə etdiyim oyunu oynayırdım. Əyləncə üçün təşəkkür edirik.
Çünki əyləncəlidir
əla oyundur
Sevinc çubuğu ilə hərəkət etmək çətindir
Kaş ki, onu multiplayer rejimində də oynaya bilək.
Nəzarətləri düzəldin, ekranda sol və sağ ox qoyun, sonra bu 5 ulduzlu bir oyun ola bilər
SNOW BROS. classic Arcade dcwq
Bütün zamanın Bekaar oyunu
Oyun yaxşıdır. Ancaq eyni anda yeni başlaya bilməmək yaxşı deyil.
Təkmilləşdirməli Recavied
Sadəcə sevirəm 😍😘🤩😋🐱🦓🦁🦄
hf
qar
I, The One - Fun Fighting Game Veiksmas yjy
Liman qaydasındadır, lakin sizin bu versiyanızın Sonic 1 və 2-də olduğu kimi bəzi tənzimləmə nəzarətçisinə ehtiyacı var, ancaq qar qardaşlarında o, arkada kimi oynayır, arcade stick rejiminin toxunma ekranına gəldikdə isə bunu bəyənmirəm, zəhmət olmasa tezliklə sonic 1 və ya 2-də olduğu kimi nəzarətçini yeniləyin
Əlbəttə yaxşıdır. Bəs niyə heç bir tərəqqi qənaət xüsusiyyəti yoxdur?
Böyüməkdə olan sevimlilərimdən biri. Bu uşaqlar kodu nömrəyə çatdırmaqda əla iş gördülər.
Bu uşaq üçün gözəl oyundur
Yaxşı
Bu yaxşı oyundur, lakin onun aldadıcı görünməsinə səbəb olan çoxlu FTE dublikatları var
Yaxşı, bu, məni darıxdırmaqdan çəkindirir
SNOW BROS. classic Аркаде gyi
SNOW BROS. classic Arkadne igre jlqv
Şübhəsiz ki, yaxşı oyundur, mənə köhnə günlərimi xatırladır 😛
pulsuz oyun deyil
Bu orijinal qar Bros yoxsul surəti
Yalnız 90 uşaq bu oyunda nə qədər əyləncəli olduğunu bilir və bu oyunu çox sevdiyimi sözlə ifadə edə bilmirəm
Belə nostalji.. Musiqi yerindədir və bu, çox xoş xatirələri geri qaytarır.. Almaz/daş sistemi bir az baş ağrısıdır, lakin 1-ci səviyyədən başlayaraq öyrəşdiyim bir şeydir.. Yaxşı davam edin. iş və Cadillacs və dinozavrlar növbəti olmalıdır
2 ulduz üçün təşəkkürlər bu onun qızı deyil ♥️♥️💖🙀😚😚🤗🔥🔥🤣
Bu oyun bütün gözəl uşaqlıq xatirələrimi geri qaytarır. Çox sağ ol!!!Əvvəllər bu oyunu 12 yaşımda oynayırdım və indi 40 yaşım var ... Onu sevirəm
Çox köhnə mövzu oyunu! Amma çox gözəl və gülməli😂.
Çox yaxşı oyun və çox aşağı
Bu oyun çox maraqlıdır
oyun yaxşıdı amma atış pressi və jump pressi eyni yerdədir bəzən atışmaq istəyirəm sonra bu arada birdən sıçrayış basdı ona görə canlar getdi
Bu oyunu sevirəm, uşaqlıq xatirələrini geri qaytarır.
Hörmətli mobirix zəhmət olmasa. Problemimi həll edin .Mən snow bros 2-ni yeni Elflərlə necə yükləyəm , play store-da .
Bu təftiş proqramına verdiyim reytinqdən asılı olmayaraq, bu oyun ən müasir texnologiya və qrafikadan çoxsaylı darıxdırıcı oyunları axmaq edən çox əyləncəli bir oyundur.
böcəklər buradadır
Ke tshoga motho wa motlakase ke 2morrow wa 2morrow wa skopo Muss keys ft dnb gogo tower LOKI MANIA F. LOKI MANIA F. Muss
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Əyləncəli oyun, lakin reklam nömrələri, skanerlər seçimi, skanerlər seçimi, süzülməmiş video (Blocky Pixels) seçimi və on ekrandakı oyunpad / Google Translate: 재미있는 게임 이지만 광고 없음 구매 옵션, 필터링 캔 라인 옵션, 필터링 되지 않은 비디오 (블록) 픽셀) 옵션 및 온 스크린 게임 패드에 대한 스케일링 제어 누락
Mən uşaq olanda bu oyunu NES-də oynayırdım. Bu, həqiqətən də o yaxşı nostalji vibesləri geri qaytardı. Əla idarə edir və hamar oynayır. Baq yoxdur. Gözəl keyfiyyət də.
Fak ha be ip üçün oyun