(Android) Food Truck Chef™ Cooking Games kodeerib rohkem punkte
Feb 19, 2022 17:51:56 GMT 1
Post by contsittrelamic on Feb 19, 2022 17:51:56 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem punkte ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Õudne mäng, sunnib teid maksma päris raha teenitud kalliskivide eest, mida vajate toidukaupade ja varustuse uuendamiseks ning uute mängualade avamiseks, ärge raisake oma aega
see on hea mäng. kuigi kui olete 10 toiduautot lõpetanud, olete täitnud kõik missioonid kogu mängu jooksul. välja arvatud iga üksiku veoki jaoks mõeldud väikesed. kui ükski uus missioon uutes piirkondades on lõppenud, ei teki tundetust jätkata.
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual shfq
Kõigi aegade halvim mäng 6. tasemel ostsin mingi asja ja 7. tasemel, kui kogusin asju, mida ma ei saanud, nii et palun paranda see
See võib olla hea kiire mõtlemise mäng, kuid tuleb teha kohandusi, kuna mõnel etapil oleksin pidanud saama 3 tärni, kuna olen kliente kiiresti teenindanud ja pole seda ilma põhjuseta saanud. Ootan klientide saabumist madalamatele lavadele ja seega ei saa ma 3 tärni saavutada, kuigi teenin kohe. Seda tuleb vaadata, kuna see rikub mängu ja kaotate seda mängivad inimesed.
Nii et... ma tõesti nautisin mängu. Tasemed on suhteliselt keerulised, esemed pole liiga hullud (hakkan muretsema, kuidas endised need alla jäävad) ja mulle ei topita tasemete vahel pidevalt näkku reklaame! Küll aga olen ma soolane Super Chef ürituse suhtes, mis minu jaoks esimest korda pileteid hankima minnes täiesti kaardilt kadus. Ja 2 päeva hiljem saatsid nad mulle osalemise teatise eest tänu. Mida. Minu teemandid!!!
3 tärni, sest nii palju edusamme, mida teete, muutub kõik nii palju ja kalliks, et te ei saa lõpetada midagi maksmata ja laps on niiiii mulle ei meeldi, siis on probleem kõige jubedamate sõnumitega, kui te ei mängi seda nagu tule vanaema ootab midagi sellist ja lihtsalt juhtub, et teisel hetkel, kui ma sõnumi sain, ütles mu vanaisa. vabandust, kui olen teinud vigu, inglise keel ei ole mu emakeel, mu esimene keel on albain, nii et vabandan, kui ma sind vihastasin.
Seega on teil vaja kalliskive, et kõike oma köögis värskendada, kuid neid pole võimalik teenida muul viisil kui video vaatamine, mida saate teha vaid iga 3 tunni järel. Peate ostma kõik kalliskivid ja ilma nendeta ei saa te palju värskendada. Lisaks on mäng tõesti hiline. Nagu iga kord, kui ma midagi puudutan, et seda lohistada, ei kleepu see peaaegu kinni ja ma pean proovima lohistada 3 või 4 korda. Ajastatud tasemetel on see tohutu ajaraiskamine. See on kahtlemata väljakutseid pakkuv, kuid ülitüütu, sest kui asjad läheksid selle kätte, kellele sa tahtsid, poleks sa taset kaotanud.
Mis juhtus bussiveokiga? Varem kasutas see kalliskivide ostmiseks raha. Nüüd peate ootama järgmist reklaami kaks tundi (nagu oleks kogu aeg reklaam) Nii kurb
Olen mitu kuud mängimisest eemal olnud. Siis ma lihtsalt installin selle uuesti ja ühendan selle oma Google Play ID-ga, kuid mu eelmine mäng läks kaduma ja ma olen tagasi tasemelt 1. See oli nii häiriv, sest ma olin juba kõrgemal tasemel. Desinstallin selle ja annan ainult 1 tärni. Kui selle probleemi saab lahendada, annan 5 tärni ja mängin seda mängu uuesti.
Mäng oli tore. Kuna olen sunnitud värskendama, mida paljud on öelnud, et mäng pärast värskendamist ei tööta, desinstallisin mängu
Väga lõbus mäng. Soovin lihtsalt, et lisaks muude mängude installimisele oleks ka lihtsamaid viise tasuta kalliskivide hankimiseks. Vaja on ka rohkem toiduautosid. Olen peaaegu kõigiga läbi.
Kena mäng. Aja tapja. Lihtsalt kalliskive on raske hankida. Ja sa vajad neid kõige jaoks
Olgu kuni tasemeni 34. Mäng suleti ja avati uuesti lukustatuna. Ainus valik oli puudutada videot, milles väideti, et mu internet ei tööta. Ma ei saanud seda jätkata ja lõpetasin mängimise. Mäng oli kuni selle ajani okei. Värskendus: 01.06.19, uuesti installitud rakendus, lõpetati 40. tasemel ja Pasta tänaval, sama lukustusprobleem "Oih, kontrollige oma Interneti-ühendust", mis üritab mind sundida rumalale Party Busi videole. Kasutu mäng, kui see peatub ja seda enam mängida ei saa.
EDIT: Muutsin hinnangut, kuna mu probleem lahendati. Ausalt öeldes avaldas mulle muljet see, et ma ei saanud automaatset "Vabandust, teile ei meeldinud mäng! Osalege selles küsitluses!" vastuseks JA tegelikult sain oma kalliskivid tagasi. thnx thnx ja mulle see mäng väga meeldib (välja arvatud mikrotehingute jaoks mõeldud CLEAR push. aga hei, tasuta mobiilimäng.)
Annan mängule uue löögi. Mängimisest on möödas üle aasta. Olin sellest mängust täiesti kinnisideeks. Armastasin seda. Pärast mullitee restorani jõudmist kadusid minu edusammud, kui ma mängu tagasi läksin. Pärast seda, kui pidin uuesti raha koguma ja selle asukoha kolm korda uuesti avama, olin lõpuks pettunud ja lõpetasin. Loodan, et see kogemus on parem. Arvustused, mida olen viimase värskenduse kohta lugenud, ei anna mulle palju lootust.
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games twsx
Mulle meeldis see mäng esimest korda mängides, see oli hämmastav, väga hea, kuid nüüd on uus värskendus kohutav, ma pean ootama köögiseadmete saabumist, mis paneb mind kaotama oma väljakutsed ja kui ma mängin väljakutset, pange tähed pudelis on väljakutsel ajapiirang, kuid see kaob lihtsalt enne kui aeg otsa saab ja kui ma mängu mängin, siis näitab see, et tähed langevad, aga pudelit pole, aga sa ikka ei võida ja see on väga tüütu palun tehke midagi
Arvestades, et olen maksnud 14,99 600 kalliskivi eest ja raha on minu pangast välja võetud, kuid kalliskive pole minu mängu arvele võetud! Olen saatnud 2 meili ja ikka pole vastust saanud! Nüüd ma ei saa oma mänguga edasi minna, kuna mul pole kalliskive! Food truck Ma tahan kalliskive, mille eest olen maksnud, palun!
Mulle meeldib see mäng, see on lõbus, loominguline ja sõltuvust tekitav. Viimased värskendused on mulle siiski muret teinud. Ma ei saa aru peobussi kalliskivide korgist. Üksuste täiendamine on mängus edasiliikumiseks range nõue, miks teha nende teenimist keeruliseks? Inimesed ei saa kogu aeg raha kulutada ja meid ei tohiks sundida mitte mängima ega nautima, kui me ei saa oste endale lubada. Olgem siinkohal ausad. Samuti on mäng juba praegu väljakutsuv, TAPAS on liiga raske. Liiga palju küpsetamiseks ilma abita.
Alates uuest värskendusest ei saa ma avaekraanist mööda.
Food Truck Chef™ Jeux Cuisine Grand public ixu
Food Truck Chef™ Cooking Games Hygge luuf
Tüüpiline kokamäng, millel on mõned vead, mida ei käsitleta. Alguses mulle meeldis mäng. Vundament on korralik, armas graafika, kenad restoranivõimalused. Peate kulutama palju münte, et täiustada sise- ja välisesemeid, et jäädvustada tähti, mida seejärel kulutada, et saada uuendusteks rohkem tähti. Minu kalliskivid kaovad, kui proovin uusi kalliskive koguda või uuendada, ilmub kalliskivide OSTmise kuulutus. Uusi linnaosasid pole mitu kuud olnud. Väljakutsete võitmiseks võite kulutada rohkem kui premeerida. Mõnusad b4 tõrked.🤷
Ma olen nii kurb, et mu vahvlitänav ei mängi 12. tasemest kõrgemal. Ma ei tea miks, aga palun tehke midagi, sest ma ei naudi mängu, kui ma ei saa edasi liikuda....
Ei saa tunnustust saavutatud saavutuste eest. Mängus näitab see, et saavutasin teatud eesmärgid, kuid Google ei näita sama värskendust: kui saaksin, annaksin sellele mängule NULL tärni! Mul on olnud probleeme saavutuste tunnustamisega – mida nad pole veel nädala pärast parandanud – KOHUTAV mäng, ärge raisake oma aega allalaadimisele! Värskendus: 6 kuud hiljem – IKKA POLE PARANDAT! Samuti ei saa ma tugi taotlemiseks seadeid nüüd isegi avada! Värskendus: 9 kuud hiljem - IKKA POLE PARANDAT!!
Armasta seda mängu! Kuid pärast seda, kui olete selle rakenduse uuendanud, muutub see imelikuks. Palun tooge vana tagasi. See sunnib mind uuesti ja uuesti ja uuesti alustama. Milline ajaraiskamine. P L E A S E.. Parandage palun. Ma ei saa enam mängida. Parandage palun või muidu kustutan selle. See sunnib mind automaatse käivituse juurde tagasi minema, milleks?
Mulle meeldib neid mänge mängida, kuigi see muutub raskemaks, kuid kui ma hakkan oma esemeid uuendama, hakkab mäng aeglaselt minema ja toitu on peaaegu võimatu taldrikule ja taldrikule klientideni viia ning see paneb mind mõtlema, et teie poisid kujundas selle mängu meile kaotamiseks, miks see aeglustub?
Mulle meeldis see mäng kunagi. Mängiks seda iga päev terve päeva, pärast kõiki kohutavaid uuendusi laaditi see uuesti alla. Ja see pole parem. Nüüd pean ootama, kuni mu asjad pärast ostmist uuendatakse? Ma arvasin, et see oleks normaalseks muutunud, kuid ma arvan, et mitte. Ma kustutan selle mängu veel kord ja ei laadi seda uuesti alla. Inimesed kulutavad teie mängule juba piisavalt raha. Oleks pidanud samamoodi hoidma. Rohkem inimesi mängiks ja kulutaks raha. Kahju, sest varem oli see parim mäng.
Omamoodi igav ja tüütu. Asjade teisaldamine ei toimi alati ja see paneb mind põletama palju asju või kaotama kliente, kuna see ei registreeri end esemete teisaldamisel pidevalt. Deinstallisin mängu.
See on masendav, kui võtate toitu üles, kuid ei saa neid taldrikutele asetada. Peate paar korda proovima, et see toidu üles võtaks ja taldrikule tõstaks. Aga selleks ajaks läheb muu pliidil olev kraam kõrbema.
Mul pole sellele mängule peale esimest korda ligi pääsenud, kuna see laeb 66% ja jääb kinni. See pole lihtsalt aeglane, kuna olen proovinud oodata pool tundi, mis on keerulise rakenduse laadimiseks täiesti hullumeelne aeg, ärge unustage sellist lihtsat rakendust. Kõik mu sõbrad armastavad seda tüüpi mänge, kuid ma soovitan neil seda mängu vältida
Rest in Pieces آرکید gvnf
Tere. Olen juba Ramen Streeti alla laadinud. Aga kui ma järgmine kord mängu avasin, on tänaval kirjas "coming soon". Kuidas on see võimalik? Minu teemante on juba vähendatud, kuid ma ei saa uut tänavat mängida. Loodetavasti kuuleme sellest peagi. Aitäh.
Lahe mäng, kallis ja pole seda väärt. Alustame sellest, mul pole huvi kulutada oma raha ühelegi mobiilimängule. Nüüd on see mäng loodud selleks, et raha teie taskutest välja visata, et teenida kasumit ja vastutasuks pakkuda teile hea mängukogemus. Kalliskivide hind pole seda väärt. Ja edasipääsuks peate ostma kalliskive või vastama mõnele mängule, kuni teenite piisavalt kalliskive, mis võib kesta igavesti. Kustutasin selle mängu ja liikusin teise juurde. Aitäh, aga ei aitäh.
Mäng on lahe, lohistamine on kohati pisut hiline ja versiooniuuendused on liiga kallid, kuna te ei teeni palju. Minu tõeline vaev on arendajatel... Minult võeti ühe nende kalliskivipaketi eest üle tasu, saatsin neile oma probleemiga meili ja see on olnud väga masendav, kui üritan oma hüvitist tagasi saada!!! Ma ei pea ikka veel oma probleemi lahendama!!!!
Geniaalne mäng, kuid pole öeldud, et vajan Interneti-ühendust kaks korda, hoolimata sellest, et mul on üks. Samuti ütles, et olin sisse logitud teises seadmes, kui mul pole teist seadet. Tuli esimest korda desinstallida ja uuesti installida. Aga seekord palju kaugemale, nii et kõhklete edusammude kaotamisest?
Suurepärane mäng, kuid see kustutas mu edusamme. Ma uuendasin kõiki tänavaid, seejärel kustutasid nad kõik minu versiooniuuendused kaks korda. Tugi andis mulle kalliskive, kuid sellest piisas vaid 1 tänava uuendamiseks. Aja raiskamine. Sellel mängul oli potentsiaal saada 5 tärni. Väga pettunud.
Värskendasin mängu, kuid ma ei saa seda mängida... Login mängu sisse ja see logib välja
Mulle meeldib see mäng. Läbisin esimesel päeval 20. taseme. Kuid järgmistel tasemetel läheb see raskemaks. Kalliskivid saab peobussist ja sain ka 10 kalliskivi boonuse.