(Android) Cut the Rope 2 krāpšanās kods neierobežota izturība
Feb 19, 2022 17:48:52 GMT 1
Post by contsittrelamic on Feb 19, 2022 17:48:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežota izturība ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope 2 2022 version ▞▞▞
Tik tālu, labi. Dažreiz reklāmas parādās no nekurienes. Bet spēle ir laba.
👎 Varonis ir labs, bet reklāmas un mans negaidītais abonements ir tik šausmīgs.!
Pārāk daudz reklāmu padara to mazāk! tad došu 5
Tas ir ļoti jauki un smieklīgi. Iepriekšējā versijā nav neviena sīkrīka, tagad tā ir atkārtoti ielādēta. Man patīk šī spēle, es sāku spēlēt nogrieztu virvi, kad es joprojām spēlēju 4 gadus. Tagad man ir 13 gadi
Cut the Rope 2 پزل bkkp
Tas ir jautri, es domāju... tad es tiku līdz apmēram 27-28 līmenim un es to sūcu apmēram 1-3 nedēļas, un man riebjas, ka es nevarēju pabeigt 27-28 līmeni un plus skola tas prasīja mani par katru 😐 tad līdz šai dienai tiku tam garām, piemēram, ko flip 😩
Lietojumprogramma netiks atvērta tikai dažas stundas pēc tās iegūšanas, pat pēc tam, kad es restartēju tālruni. Esmu mēģinājis vairākas reizes, bet joprojām nereaģē. Izniekoju savu laiku, iesaku neiegūt šo lietotni, ja vien nevēlaties ļoti neapmierinošu pieredzi.
Cut the Rope 2 Puzzle xhm
Pārāk daudz reklāmu, bet laba spēle...
Tiešām jautrs un patīkams ierocis, diemžēl ir atrasta kļūda, kas pārtrauc spēli. Ja jums ir tālrunis, kas darbojas ar lielāku atsvaidzes intensitāti, tas kaut kādu iemeslu dēļ izjauks spēli, pie 60 Hz tas ir labi, 120 Hz liek spēlei darboties ar 2x ātrumu nez kāpēc
Norm.
Es vēlreiz apmeklēju šo spēli un joprojām ir laba. Beidzot varu spēlēt otro pēc tam, kad esmu pabeidzis visas zvaigznes mehāniķa kastē
Pārāk daudz reklāmu — 2 neizlaižami papildinājumi pēc kārtas pēc pāris līmeņiem, VAI vēlaties 10 ASV dolāru mēnesī? Nē paldies.
Tā ir laba spēle, ja nav reklāmu😑
Laba spēle, bet tai ir reklāmas
Tas ir patiešām jautri un bezmaksas, un jums nav nepieciešams wifi, ja nevēlaties reklāmas, vienkārši izslēdziet wifi, un tas joprojām darbosies.
Kad es pārspēju pirmos četrus līmeņus, es sāku piespiest ne atkal aizvērt lietotni un vēlreiz
Pārāk daudz reklāmu
Es uzskatu, ka izmantoju diezgan pienācīgu tālruni s10, un kaut kā spēle vienkārši izslēdzas, kad mēģinu to spēlēt. Tātad 1 zvaigzne, līdz to izlabosit.
Cut the Rope 2 Dėlionė iaki
Daudz sludinājumu. Tik daudz reklāmu.
Man šī spēle šķita diezgan uzjautrinoša, un man tā ļoti patika, jo mēs to varam spēlēt ierobežotu laiku, pēc tam ir nepieciešams zināms laiks, lai atgūtu enerģiju (saule)
Interneta pakalpojumu sniedzējs šodien nedarbojās. Es mēģināju ielādēt vienīgo nepabeigto spēli savā tālrunī - šo spēli. Taču spēle neatpazina nevienu pieskārienu ekrānam, un, kad es pilnībā izslēdzu wifi enerģijas taupīšanas nolūkos, jo man tik un tā nebija pieejams wifi, spēle vispār atteicās ielādēt. Diezgan apkaunojoši, jo ne visi cenšas izvairīties no reklāmām.
Ļoti jauki tēli .....it īpaši OM NOM ..vienkārši mīlu viņu ..jauka spēle bērniem n pieaugušajiem ...smadzenēm izaicinoša ..tas var būt radošāk un interesantāk !!!!
Man patika spēlēt spēli, jo tās animācija bija lieliska. Varonis om nom bija ļoti jauks. Mēs varam arī mainīt konfektes, kas ir om nom ēdiens.
Jautri, bet reklāmas ir kaitinošas
Royal Girls - Princess Salon Nezahtjevne igre jgog
Šī spēle ir pilna ar reklāmām. pēc katra līmeņa jums ir jānoskatās video. Laika izšķērdēšana.
Spēle ir interesanta, bet pēkšņi tā pārtrauca atvēršanu
Atveras avārijas, mēģinot izveidot savienojumu ar Google Play spēles. Lūdzu, izlabojiet.
NEtērējiet savu dārgo laiku šai spēlei!!! Varu derēt, ka izstrādātāji nav pat pārbaudījuši pusi no sava neparastā līmeņa. Puse no līmeņiem ir balstīta tikai uz veiksmi, ja misijas pabeigšanai iegūstat pietiekami daudz augļu. Jūs vienmēr būsiet vienreizējs. Citas nogrieztas virves spēles ir DAUDZ labākas par šo!!!
Man patīk te ir īstā spēlē ir ko spelet
Spēle ir jautra, taču, lai to spēlētu, ir nepieciešams abonements
Laba spēle, bet pārāk daudz reklāmu!!! Un tās visas ir apmēram 20 sekundes garas! Es zaudēju pacietību un atinstalēju to.
SOOO Daudzi piebilst. Nopietni aiz borta jūs pat restartējat tajā pašā līmenī bez pievienošanas. Neatbalstiet šo vēzi, daži piebilst, ka jums ir jāsamaksā rēķins par bezmaksas spēles naudas sodu, taču tas ir vienkārši neķītri.
Pārāk daudz reklāmu ir tik kaitinošas
Šai spēlei ir burvīgi mazi varoņi un jauks stāsts, kā arī izaicinošas mīklas, kas nav pārāk vienkāršas. Tomēr ir daudz reklāmu, un tas kaut kā atņem spēli.
Laba
Tris medalads visos limenos man loti sanak es gribu jaunu updeitu
Man patīk pārgriezta virve, jo sēj laimīgu spēli, man tā patīk